Catcher MPC DuitsCatcher MPC congres NL

 

Hier für Deutsch

 

Geloven in verandering – religieus leven

Publiekscongres – Presentatie – Ontmoeting


Het oecumenisch opgezette project Monastic Pastoral Care onderzoekt ontwikkelingen rond toekomstgericht religieus gemeenschapsleven in Nederland, Vlaanderen en Duitsland.

Zaterdag 30 november 2019 wordt in de St. Janskerk aan het Vrijthof in Maastricht een waaier aan resultaten uit het project gepresenteerd en zal een groot aantal sprekers uit de drie projectlanden aan het woord komen. In een simultaanvertaling Nederlands-Duits wordt voorzien.

Wambeke - Maastricht

Naast de presentatie van resultaten van het project, staat de mogelijkheid van ontmoeting en uitwisseling centraal. Het programma telt veel korte presentaties om een zo groot mogelijk aantal organisaties te kunnen voorstellen en veel verschillende sprekers aan het woord te laten.

MPC logoTijdens de dag is er een “agora”, waar vertegenwoordigers van een 25-tal organisaties als aanspreekpartner aanwezig zullen zijn. Daarnaast zal Kloosterboekwinkel Wittem met een uitgebreide boekenstand present zijn.

Programma

Aanmeldingsformulier

Aanvullende activiteiten

– Zie ook: Academic MPC-Meeting Friday November 29, 2019 – MPC meeting catcher EngelsA day of academic reflection on Being prophetic in a secular society: A new call?!

     

Geloven in verandering – religieus leven
Zaterdag 30 november 2019
St. Janskerk | Vrijthof | Maastricht